Vissen

Maandag 5 t/m donderdag 8 augustus 2024 

De Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) organiseert in samenwerking met de E.R.H.V de Waal dit jaar weer de jaarlijkse viswedstrijden voor de jeugd. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen hieraan deelnemen. De kosten per dag zijn €1,00.

Iedere deelnemer die een vis vangt mag een prijs uitzoeken, die geschonken zijn door Repti-farm. De dierenspeciaalzaak van Slikkerveer met een speciale visafdeling. De wedstrijdleider adviseert om te vissen met een kleine dobber en een klein haakje en vraagt om na het vissen de visplaats keurig en schoon achter te laten.

De viswedstrijden vinden plaats op Maandag 5 tot en met donderdag 8 augustus 2024 en dan gooien we, zoals elk jaar, in de wijken Slikkerveer, Bolnes, Centrum en Drievliet, de hengels uit.

Hieronder het overzicht van de hele week:
◦ Maandag 5 augustus – Slikkerveer
◦ Dinsdag 6 augustus – Bolnes
◦ Woensdag 7 augustus – Centrum
◦ Donderdag 8 augustus – Drievliet

De specifieke locaties worden later bekend gemaakt met het oog op het beste viswater en de begroeiing van de waterkant. Houd de website en de facebookpagina van de SER in de gaten!

Inschrijven is op de dag zelf vanaf 13.00 uur bij de SER-vlaggen. De wedstrijd start om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.