Jeugdland

Dinsdag 20 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2024

Jeugdland Ridderkerk 2024           

Vanaf dinsdag 20 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2024 gaat het weer gebeuren in sporthal “De Fakkel”, JEUGDLAND RIDDERKERK 2024. Dagelijks van 9.30 uur tot 16.00 uur kan er geknutseld en gespeeld worden. Alleen op vrijdag stoppen we half uurtje eerder, dus om 15.30. Dit in verband met het afbreken en opruimen.

Kinderen vanaf 5 tot en met 11 jaar kunnen nog steeds voor maar € 2,50 per dag zich heerlijk vermaken met de vele doe en speel activiteiten. Naast alle gebruikelijke activiteiten zoals daar zijn timmeren, figuurzagen, modelbouw, bloemschikken, diverse knutseltafels, stormbaan, bungy jump wordt ook dit jaar geprobeerd dat er weer enkele nieuwe activiteiten zijn. Zo lomt er een zweefmolen, zijn we bezig met trampolines.

Tuurlijk is er ook weer een hoek ingericht voor de kleintjes tot en met 6 jaar. Deze speciaal voor de kleinere bezoekers gecreëerde hoek wordt gevuld met speelgoed, lego, poppen en kinderwagens, een draaimolen en een springkussen.

Kort om het belooft weer een spectaculaire week te worden waar voor een ieder wat te doen en te beleven valt. Het blijft tenslotte een speel en doe week voor de jeugd van Ridderkerk van 4 tot 12 jaar. De organisatie is er eigenlijk best trots op dat dit allemaal nog steeds aangeboden kan worden voor € 2,50 per dag of € 7.50 voor 4-dagen. Dit jaar kan er aan de kassa van jeugdland ook gepind worden.

U kunt uw kinderen met een gerust hart alleen laten op Jeugdland, zij zullen zich uitstekend vermaken. Mocht u echter toch bij uw kind willen blijven dan dient ook u € 2,50 p.p. entree te betalen. Per dag heeft de werkgroep 40 á 50 medewerkers nodig voor de begeleiding van de kinderen op de diverse onderdelen. Dus ouders hebt u nog wat tijd over, meldt u aan. Voor informatie kunt u bellen met: Gerard Sluimers, tel.: 06-38116520.