Jeugdland

Jeugdland is er weer van 15 augustus t/m 18 augustus 2023.

50 jaar Jeugdland Ridderkerk

Vanaf dinsdag 15 augustus tot en met vrijdag 18 augustus gaat het weer gebeuren in sporthal “De Fakkel”. Dagelijks van 9.30 uur tot 16.00 uur kan er geknutseld en gespeeld worden. Alleen op vrijdag stoppen we half uurtje eerder, dus om 15.30. Dit in verband met het afbreken en opruimen.

Dit jaar voor 50ste keer dat alle kinderen vanaf 5 tot en met 11 jaar voor € 2,50 per dag zich heerlijk kunnen vermaken met de vele doe en speel activiteiten. Ter ere van de 50ste maal zijn er diverse extra en speciale activiteiten. Zonder al teveel te verraden is er elke dag een verrassing, kan je een blijvend aandenken maken en Ridderkerks kampioen op de racebaan worden.

Tuurlijk is er ook weer een hoek ingericht voor de kleintjes tot en met 6 jaar. Deze speciaal voor de kleinere bezoekers gecreëerde hoek wordt gevuld met speelgoed, lego, poppen en kinderwagens, een draaimolen en een springkussen.

Naast de vele nieuwe en extra doe- en speelactiviteiten zijn ook alle vertrouwde spring- en knutselactiviteiten weer aanwezig.

Kortom het belooft weer een spectaculaire week te worden waar voor een ieder wat te doen en te beleven valt. Het blijft tenslotte een speel en doe week voor de jeugd van Ridderkerk van 4 tot 12 jaar. De organisatie is er eigenlijk best trots op dat dit allemaal nog steeds aangeboden kan worden voor € 2,50 per dag of € 7.50 voor 4-dagen. Dit jaar kan er aan de kassa van jeugdland ook gepind worden.

U kunt uw kinderen met een gerust hart alleen laten op Jeugdland, zij zullen zich uitstekend vermaken. Mocht u echter toch bij uw kind willen blijven dan dient ook u € 2,50 p.p. entree te betalen.

Per dag heeft de werkgroep 40 á 50 medewerkers nodig voor de begeleiding van de kinderen op de diverse onderdelen. Dus ouders hebt u nog wat tijd over, meldt u aan. Voor informatie kunt u bellen met: Gerard Sluimers, tel.: 06-38 11 65 20.