Al sinds vele jaren worden de SER Zomer(avond)concerten gehouden onder de pagodetent in Winkelcentrum de Ridderhof in het Winkelhart van Ridderkerk.

De SER Zomerconcerten van 2019 hebben we weer achter de rug.
De werkgroep Zomerconcerten wil graag iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de afgelopen concertreeks. Heel blij zijn we natuurlijk ook met de vele toeschouwers die we eigenlijk bij ieder concert hebben gehad, met een paar optredens als uitschieter. Steeds meer mensen weten de weg naar het centrum te vinden op de vrijdagavonden. We hopen dat volgend jaar te kunnen evenaren.

SER Zomerconcerten2019

Na een evaluatie van de afgelopen concertreeks gaat de werkgroep Zomerconcerten alweer aan de slag voor de concerten in 2020. In het nieuwe jaar gaan we weer proberen een mooi afwisselend programma in elkaar te zetten, als het lukt ook met wat nieuwe gezichten.
We streven er weer naar 20 concerten te organiseren tussen begin mei en half september.

Zodra het nieuwe programma bekend is kunt u dat hier lezen.

De SER Zomerconcerten zijn in eerste instantie bedoeld voor plaatselijke muziekverenigingen, koren en artiesten om zich te kunnen presenteren voor het Ridderkerkse publiek. Deze gezelschappen krijgen dan ook ten allen tijden voorrang in het programma. De ruimte die overblijft wordt opgevuld met acts van buiten onze gemeente. Hierbij zullen we ook de diversiteit in de gaten houden. Aan de hand van wat we nog nodig hebben zal er worden uitgenodigd.

SER Zomerconcerten2019 2