Pagodetent

Al sinds vele jaren worden de SER Zomer(avond)concerten georganiseerd onder de pagodetent in het Winkelhart van Ridderkerk. Deze concerten zijn in eerste instantie bedoeld voor Ridderkerkse muziekverenigingen/koren/artiesten om zich te kunnen presenteren voor het eigen publiek en de winkelende passanten.

De werkgroep Zomerconcerten is inmiddels al weer bezig met de voorbereidingen voor de concerten van 2019. In principe gaan we weer uit van 20 concerten, allen op de vrijdagavonden van begin mei tot half september. Ook zullen we in het nieuwe jaar weer streven naar afwisseling in het programma zodat er voor elk wat wils is.

De Zomerconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de subsidie van de Gemeente Ridderkerk. De stoelen die tijdens de concerten door ons worden geplaatst zijn geschonken door de Stichting Fonobori, voor de opslag van deze stoelen kunnen we terecht bij het Winkelhart Ridderkerk.

Zodra het programma voor 2019 bekent is kunt u dat hier lezen.