one two trio-1.jpg

Op zaterdag 23 november 2019. zal Sint weer een bezoek brengen aan Ridderkerk.

Sint en zijn Pieten worden om 10:30 uur aan de Werfkade in Bolnes verwacht voor een warm onthaal!

De optocht zal hierna (na het succes van vorig jaar) eerst richting Winkelcentrum De Werf in Bolnes vertrekken waar zij rond 11:45 uur verwacht worden. Hierna gaan ze verder richting Dillenburgplein waar ze om ongeveer 13:00 uur zullen aankomen.

Als laatste gaat de tocht verder door Slikkerveer om zo rond 14:00 uur op het Koningsplein in het centrum van Ridderkerk aan te komen.

Op het plein speelt de “One, Two, Trio-Sinterklaasshow” van 13:30 tot 14:15 voor de bezoekers daar, waar de burgemeester om 14:00 uur ook de Sint officieel welkom zal heten.

Daarna beginnen de Sint en zijn Pieten aan hun rondgang door de winkelcentra van het centrum, die rond 15:30 uur afgerond zal worden.

Willen jullie de route volgen?? Zie hieronder:

Vanaf Werfkade:
l/a Benedenrijweg, r/a Rijnsingel, r/a Amerstraat, l/a Noordstraat, De Werf

Vanaf WC De Werf hebben Sint, de burgemeester en de Pieten alternatief vervoer richting Dillenburgplein. Vanaf Dillenburgplein kan de stoet weer als gebruikelijk gevolgd worden.

Vanaf Dillenburgplein
r/a Willemstraat, rechtdoor Sportlaan, l/a Koninginneweg, l/a Klaas Katerstraat, r/a Willem Dreesstraat, Koningsplein.

Youtube: Sinterklaas aankomst Ridderkerk 2017 luchtopname