Net zoals afgelopen jaar kan de Stichting Evenementen Ridderkerk ook dit jaar geen Pinkstermarkt, doorkomst Roparun organiseren. Gezien alle ontwikkelingen rondom het corona virus hebben wij als organisatie niets anders kunnen besluiten. Daarbij komt ook nog dat wij de vergunning voor een dergelijk evenement niet rond krijgen.

Als alternatief zijn we als SER bezig om elders dit jaar een markt te organiseren. Hopelijk begint dan alles weer een beetje normaal te worden en kan er weer wat.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Evenementen Ridderkerk.

Als Stichting wensen wij u veel gezondheid toe in deze bijzondere tijd en hopelijk kunnen we u als bezoeker verwelkomen bij een volgende markt elders dit jaar.
Namens Stichting Evenementen Ridderkerk

werkgroep Pinksterweekend