Na twee jaar kunnen we eindelijk weer los om er weer een mooi weekend van te maken.

Zaterdag 4 juni 2022 starten we traditiegetrouw met de Pinkstermarkt. In het centrum van Ridderkerk zullen ongeveer 250 kramen komen te staan met diverse handelswaren. Tevens zijn we dit jaar door de verbouwingswerkzaamheden in de Blaak uitgeweken naar de Coosje Ayalstraat. Tijdens de markt zullen er diverse optredens zijn van een Braziliaanse brassband en een Spaans zangduo

Vanaf 20.00 uur is er een muziekavond met als thema Ridderkerk zingt Hazes.
Muzikale omlijsting zal worden verzorgt door de band Summerland. Summerland is de huisband van het Mega Piraten Festijn. Naast het optreden van deze band zij er optredens van Mark van Veen en Perry Zuidam.

Zondag 5 juni is er vanaf 13.30 uur een muziekmatinee met de bigband Skyline Rotterdam. Deze band zal de tijden van Frank Sinatra, Dean Martin en Ella Fitzgerald weer tot leven brengen.
Ook is er een optreden van Tom Scott. Hij zal o.a. liederen van Tom Jones ten gehore brengen.

Maandag 6 juni is er de doorkomst van de roparun.
We starten om 10 uur om de lopers aan te moedigen en vanaf 13.30 is er een muziekcarrousel met o.a. Perry Zuidam, Mirlene, en Belinda Kinnear. Er zullen nog meer artiesten worden toegevoegd.

Namens de werkgroep wensen wij een ieder veel plezier toe tijdens dit Pinksterweekend.