Nadat we Jeugdland vorig jaar al diende af te lasten, hebben we dat een paar maanden terug ook voor dit jaar weer moeten besluiten. Helaas ook dit jaar nog geen ouderwets Jeugdland in de sporthal.

Evenals vorig jaar gaan we daarvoor in de plaats een drietal dagen vol klim- en klauter activiteiten organiseren voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. In samenwerking met Facet Ridderkerk is er weer een mooi programma in elkaar gedraaid. Dinsdag 24 en woensdag 25 augustus vindt het plaats in en achter Sporthal de Fakkel en donderdag 26 augustus op Sportpark v.v. Rijsoord aan de Vlasstraat.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan we werken met een ochtendsessie (09.00-12.00u) of een ochtend en middag sessie (13.00-16.00u). Er is plek voor 75 kinderen per sessie. De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht! Dus haast je want vol=vol.

zomerspelen2021

Het programma ziet er als volgt uit:
Dinsdag 24 augustus
Locatie: Sporthal De Fakkel.
• Bungee trampoline, Klimwand, Striker, Stormbaan, Rollerbank en een dansclinic van Upstairs Dance Fit;

Woensdag 25 augustus
Locatie: Sporthal De Fakkel.
• Stormbaan 50m, Lasergame Arena, Rodeo Stier, Slingerbal, Rollerbank en een dansclinic van Upstairs Dance Fit;

Donderdag 26 augustus
Locatie: Sportpark v.v. Rijsoord, Vlasstraat.
• Giant stormbaan Lasergame arena, Rodeostier, Striker, Rollerbank en een dansclinic van Upstairs Dance Fit.

Aanmelden kan via de volgende link: https://facetridderkerk.nl/events/zomeractiviteiten/
We noemen dit programma van SER Jeugdland en Facet Ridderkerk, de zomeractiviteiten.

Hebben je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Max de Vette van Facet Ridderkerk op het telefoonnummer: 06 – 11 34 29 03.

Voor de begeleiding zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Graag aanmelden bij Gerard Sluimers, telefoonnummer: 06-38116520