De 71e avond4daagse van Ridderkerk wordt dit jaar voor maandag 20 tot en met donderdag 23 mei gehouden.

De inschrijving start op maandag 1 april 2019 en sluit op maandag 6 mei 2019.
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid digitaal in te schrijven. Dit kan via de website avond4daagse-ridderkerk.nl. Na inschrijving en betaling ontvang je per mail een bevesiting met een QR-code. Deze die je in te wisselen voor een startbewijs. Dit kan op zaterdag 18 mei tussen 13.30 en 16.30 uur in de oudheidkamer in Ridderkerk-centrum.

Maar er kan ook nog ‘gewoon’ worden ingeschreven bij:

• kantoorboekhandel Sanders in Bolnes
  • Outdoorshop Van Os in Ridderkerk-centrum.

Deelname kost €6,- per persoon ongeacht de afstand of leeftijd.
Deelname met een Ridderkerkpas is ook mogelijk. Inschrijven kan dan via Facet Ridderkerk

Na-inschrijving
De na-inschrijving is anders dan voorheen niet op maandag maar op zaterdag 18 mei 2019. Tussen 13.30 en 16.30 uur kun je na-inschrijven bij de Oudheidkamer, Kerksingel 26 Ridderkerk-centrum. Na-inschrijven kost €7,50 per deelnemer.

QR-code inwisselen voor Startkaart
Ter bevestiging van je digitale inschrijving en betaling ontvang je een QR-code. De QR-code dien je in te wisselen voor een startkaart. Dit kan op zaterdag 18 mei 2019 tussen 13.30 en 16.30 uur bij de Oudheidkamer, Kerksingel 26 Ridderkerk-centrum.

5 en 10 km Routes
Zoals altijd kan er dagelijks vanaf 18.15 uur gestart worden met een vijf of tien kilometer wandeling over een uitgezette route. De 10 km gaat weer door veel groene gebieden en regelmatig over onverharde paden. De 5 km loopt wat meer door de verschillende wijken van Ridderkerk. Op de slotavond komen beide routes samen voor een feestelijk onthaal op de ‘snoepstraat’. Op het Koningsplein is wederom weer een muzikale finish georganiseerd en ontvangen alle deelnemers hun verdiende medaille.
Hier is, zoals elkaar, weer een muzikale finish op het Koningsplein.
Handig om te weten is dat de routes terug te vinden zijn op de website en via de App van de Avond4daagse Ridderkerk.

Thema “een reis rond de wereld”
De Avond4daagse heeft dit jaar als thema “een reis rond de wereld”. De organisatie hoopt dat de deelnemers, vooral op de slotavond, met zoveel mogelijk in dit thema verkleed of versierd aan de wandel gaan. Hierbij denken wij aan vlaggen en kleding uit alle windstreken van de wereld.

We houden je op de hoogte via deze website, via www.avond4daagse-ridderkerk.nl , facebook, twitter en de lokale media.

Tot ziens!