Na twee jaar weinig te kunnen doen vanwege corona lijkt het er op dat we weer iets mogen organiseren voor de bewoners van Ridderkerk. Met medewerking van B.I.Z. Winkelhart Ridderkerk, Stichting ijsbaan en gemeente Ridderkerk gaan we deze kerstmarkt organiseren.
Daarom willen we groots uitpakken met een twee daagse kerstmarkt in het centrum van Ridderkerk.
Hierbij zullen in de Schoutstraat, Koningsplein en Kerksingel meer dan 100 kramen zijn. Waar ook gezellig gegeten en gedronken kan worden. Van glühwein tot lekkere braadworst.
Beide dagen zal er een kersttrein rijden, is er een nostalgische carrousel voor de kinderen ( allemaal gratis ) tevens is er een kerststal met Josef en Maria.

Vrijdag 10 december
Vrijdag gaan we kerst vieren in Dickens stijl
Waar diverse Dickenskoren te horen zijn.
Er is een winter wonderland te bewonderen is met diverse acts.
Natuurlijk zal de kerstman ook niet ontbreken.
In het begin van de avond zal er een defilé zijn met de kerstman en een echte arrenslee.
De markt is van 14.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag 11 december
Zaterdag gaan we er een modernere draai aangeven. Koren zullen dan ook de modernere kerstliedjes ten gehore brengen.
Er is een winter wonderland waar de kinderen kunnen knuffelen met de ijsbeer. Er is een wandelende kerstboom.
In de loop van de avond zullen er optredens zijn van bekende artiesten met muzikale omlijsting van DJ Bas.

Eigenlijk is het te veel om op te noemen wat er allemaal gaat gebeuren. Ik zou zeggen kom dat zien en ondervinden op vrijdag 10 en zaterdag 11 december.
Als er mensen zijn die op de marktkraam willen huren. Dat kan via evenementenbureau Koolen en Koolen. Zie hun website. Hier staat alle informatie.
Voor winkeliers/ondernemers van Ridderkerk is er door de gemeente een aparte regeling getroffen. Zij kunnen kosteloos een kraam bekomen.
Inschrijving geschied via het ondernemersplatform Ridderkerk.

Ondernemers kunnen dit doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hierin aangeven:
- Bedrijfsnaam en adresgegevens
- K.V.K. nummer
- Branche / goederen waarmee men op de markt wil staan.

carol singers
govers2