• Het Beweegtrio
In 2015 is het idee ontstaan om deelnemers aan zowel de Avondvierdaagse als de Fietsvierdaagse EN de Zwemvierdaagse extra te belonen met een aandenken en hapje/drankje na afloop van de laatste zwemavond. In samenwerking met de Beweegmakelaar bij de Gemeente Ridderkerk is een kleine organisatie ontstaan met een financieel impuls door de gemeente, die nu geresulteerd heeft in een jaarlijkse subsidietoezegging.

Het 1e jaar waren er 10 deelnemers en de jaren daaropvolgend kwamen er telkens 10 deelnemers bij.
Voor 2019 hopen we dus op weer meer deelnemers.

• Wandelvierdaagse 55+
In 2016 werd de SER-4D benaderd door de Reyerheem met het verzoek om support vanwege het feit, dat ze hun jaarlijkse wandelvierdaagse iets groter wilde laten uitpakken. Nu ook in samenwerking met de Riederborgh en in totaal 30 deelnemers, vnl. in een rolstoel.
Dit is nu een werkgroepje geworden die vanwege gebruik van verkeersregelaars en EHBO’ers aan de SER-A4D is gekoppeld. Ook kunnen lopers boven 55+ zich aanmelden. Eventueel kunnen ze zich nuttig maken als rolstoeldouwer.
In 2018 waren er ca. 50 deelnemers en evenzovele vrijwilligers. De slotmiddag was op het Koningsplein met een bijdrage van koor de Dukdalf. Het was een grote happening.
In 2019 wordt de wandelvierdaagse gehouden van 1 tot en met 4 juli.
Men kan zich aanmelden via Karin de Rooij, aktiviteitenbegeleidster van de Reyerheem.