SER Ridderkerk 40 jaar.

De Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) werd in 1973 opgericht en viert dit jaar dus haar 45-jarig jubileum. De Stichting heeft tot doel evenementen in de Gemeente Ridderkerk te organiseren. Zij wordt hierbij financieel en facilitair ondersteund door de Gemeente Ridderkerk en door diverse sponsors uit het bedrijfsleven, die één of meerdere evenementen een warm hart toedragen (dank daarvoor).

Het dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Het algemeen bestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers van alle werkgroepen en van de gelieerde instellingen.

De bestuursleden geven leiding aan hun werkgroepen en werven tevens sponsors. Het dagelijks bestuur coördineert onder meer de subsidie- en de vergunningsaanvragen, stelt de gelden afkomstig van sponsors en van de Gemeente Ridderkerk ter beschikking aan de werkgroepen en communiceert met gemeentelijke instanties en het Ridderkerkse verenigingsleven.

De SER bestaat uit de volgende werkgroepen: Koningsdag, Pinksterweekend, Zomerconcerten, Avond4daagse, Vissen, Jeugdland en Sinterklaasintocht.

Gelieerde instellingen zijn het SER-koor en het Ridderkerks Symfonie Orkest (RSO).

Voorzitter: Gerard Sluimers
T: 06 – 38 11 65 20

Secretaris: Corine Stolk
Brederodestraat 5
2983 CA Ridderkerk
06 – 20 78 06 44

Eerste penningmeester: Denny Nugteren (beleid)
Tweede penningmeester: Frans Moen (uitvoerend)

Algemene bestuursleden:

Bestuurslid namens het Ridderkerks Symfonie Orkest: Anne-Marie Pos-Terlouw

Bestuurslid namens het SER-koor: Adri Bullee

Bestuurslid namens de Sinterklaasintocht: Wijnand Punt

Bestuurslid namens Jeugdland: Gerard Sluimers

Bestuurslid namens Vissen: Pieter den Boer

Bestuurslid namens Zomerconcerten: Leo Groenenboom

Bestuurslid namens Avond4daags: Jolanda Muntz

Bestuurslid namens Pinksterweekend: Albert Boersma

Bestuurslid namens Koningsdag: Vacant

Tegenwoordig kunt u de Stichting ook volgen op Facebook: SER Ridderkerk en via Twitter: @SERRidderkerk.

De website wordt onderhouden door Marcel Kamsteeg, die daarbij wel afhankelijk is van de aanlevering van en door de diverse werkgroepen.