WillemAlexander2018Als vanouds wordt er om 9:30 uur met de aubade begonnen.

Dit jaar wordt de muzikale omlijsting daarvan verzorgd door de Christelijke Muziekvereniging Sursum Corda, die dit jaar haar 100-jarig jubileum viert.
Ook het "Ridderkerks kinder- en tienerkoor Joy en Ladies Voices" onder leiding van Jennifer van den Hoek is weer van de partij.
Nieuw, of eigenlijk terug in de programmering, zijn De Ridder Dichters.
De aubade zal tot circa 10:30 uur duren.

Daarna is er even niets geprogrammeerd.
Dan kan er eventueel een bezoekje worden gebracht aan de vrijmarkt, die plaats vindt in het Winkelhart Ridderkerk.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om onder het genot van een hapje en een drankje op één van de terrassen van het Koningsplein Ridderkerk de doorkomst van de truckersrit af te wachten.
Deze wordt zoals te doen gebruikelijk georganiseerd door het Comité Help Eens Een Handje.
Toeschouwers zijn altijd meer dan welkom.

Om 12:30 uur begint er op het Koningsplein Ridderkerk een programma voor de wat jongeren onder ons.
Eerst treedt het duo Zus op en daarna KonFetTi.
Dat duurt tot circa 14:30 uur.

Om 15:30 uur begint het volgende blok en duurt top cica 16.45
Achtereenvolgens treden op:

• Helemaal Hollands
  • Javi Escalera Entertainment
  • Belinda Kinnaer.

Vanaf 16:45 uur tot 17:30 uur vindt er een optreden van een DJ plaats.
Vervolgens begint om 17:30 uur het optreden van de MillStreetBand en duurt tot ongeveer 21.30 uur..
De pauzes die gaan plaatsvinden worden opgevuld door een DJ.