snappiekrokodilJeugdland 2017 startte dinsdag 15 augustus 2017 meteen al met een groot aantal deelnemers.

Dit jaar is Jeugdland van dinsdag 15 augustus tot en met vrijdag 18 augustus en vindt weer plaats in sporthal “De Fakkel”. De sporthal is dinsdag tot en met donderdag geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur. In verband met het afbreken en opruimen stoppen we op vrijdag een half uurtje eerder, dus om 15.30 uur.

Wat is er nieuw dit jaar?? Als doe-attractie hebben we dit jaar “Snappie de Krokodil”, een springkussen waar je op tijd in de bek van de krokodil moet kruipen om er dan aan de achterkant weer uit te glijden.

hillrunningVoor de kleintjes hebben we dit jaar twee springkussens. Het mini sprookjes springkussen, hierin klim je naar boven en via de glijbaan kom je weer naar beneden. En een gewoon sprookjes springkussen.

Hiernaast zijn ook de vaste bewegingsonderdelen zoals Bungee, digidance, rollerbank-fietsen en The Hill Running stormbaan weer aanwezig en we hopen dat er ook weer een aantal dagen in het zwembad over water gelopen kan worden.

Ook kwa knutselen zijn de oude vertrouwde activiteiten zoals bloemschikken, figuurzagen, tattoo’s, modelbouw en vogelhuisjes timmeren weer aanwezig. De dames van de werkgroep hebben echter voor de knutselactiviteiten een aantal leuke nieuwe dingen bedacht. Zo zijn er onder andere: Je eigen windgong maken, zandtekeningen, diverse foam kleifiguren en houten sleutelhangers maken.

Voor de finale op vrijdag keert dit jaar het Ridderkerks kampioenschap 4 op ’n rij weer terug. Gedurende de hele dag zijn er voorrondes waarna ’s-middags de winnaars in de finale gaan uitvechten wie de prachtige beker gaat winnen en zich een jaarlang Kampioen van Ridderkerk mag noemen.

minisprookjeKortom het belooft weer een spectaculaire week te worden waar voor een ieder wat te doen en te beleven valt. Het blijft tenslotte een speel en doe week voor de jeugd van Ridderkerk van 4 tot 12 jaar. De organisatie is er eigenlijk best trots op dat dit allemaal nog steeds aangeboden kan worden voor € 2,50 per dag of € 7.50 voor 4-dagen.

Per dag heeft de werkgroep 40 á 50 medewerkers nodig voor de begeleiding van de kinderen op de diverse onderdelen. Dus ouders hebt u nog wat tijd over, meldt u aan. Voor informatie kunt u bellen met: Gerard Sluimers, tel.: 06-38116520.