SER Avond4daagse70jaar

De 70e Avond4daagse in Ridderkerk vindt plaats van maandag 28 tot en met donderdag 31 mei 2018. Deze mijlpaal zullen we tijdens de vier wandelavonden vieren. Want wie jarig is, .....

Inschrijving individuele lopers
Tussen 2 april en 12 mei 2018 kan er ingeschreven worden op onderstaande adressen;

Outdoorshop Henk van Os, Ringdijk 26-28, Ridderkerk-centrum
Boekhandel Sanders, Amerstraat 12, winkelcentrum Bolnes
Sellicious, Dillenburgplein 1, Slikkerveer
Primera, Vlietplein 238, Drievliet

Inschrijven met een Ridderkerkpas kan bij het kantoor van stichting SenW, in de hal van zwembad de Fakkel op maandag- en vrijdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.

Inschrijving Groepen
Deelname van 5 personen of meer vallen onder groepsinschrijving. Groepen kunnen schriftelijk aangemeld worden. Voor het inschrijfformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op 26 maart wordt er een informatieavond georganiseerd.

Kosten
Deelname kost € 6,- per persoon ongeacht de afstand (5 of 10 km). Hiervoor ontvangen de deelnemers een routeboekje, startkaart, elke dag een attentie en een medaille. En omdat we jarig zijn ook nog een cadeautje!

Na-inschrijven kan op maandag 28 mei tussen 17.15 en 18.30 uur in de kantine van S.v. Saturnus en kost dan € 7,50 per persoon.

Starttijden
Alle avonden start de 10 km om 18.15 uur en de 5 km om 18.30 uur . Op maandag, dinsdag en woensdag wordt er vanaf de parkeerplaats op het Reijerpark gestart. Op donderdagavond zijn de start en finish op het Koningsplein.

Finish
Alle deelnemers worden donderdag muzikaal ingehaald en voor familie en vrienden is er op de ‘Snoepstraat’ gelegenheid tot het uitdelen van beloningen.

Klik  HIER voor de routes van 2018

Sprookjes
Het thema van deze feestelijke Avondvierdaagse is Sprookjes! Dit thema is vorig jaar gekozen door de winnaars van de Wingerd. Wij nodigen iedereen uit om op donderdagavond 31 mei 2018 verkleed te komen in dit thema! Voor de meest origineel geklede deelnemer op de 5 en de 10 km is een leuke attentie te winnen.
Voor deelnemende groepen is er dit jaar per afstand 1 prijs te verdienen. De jury volgt en beoordeelt de groepen op beide routes tijdens de avond4daagse. Zij zullen o.a. letten op groepsgedrag, verkeersveiligheid, uitstraling en herkenbaarheid. Onderweg zingen telt ook mee.
De prijzen worden op donderdagavond tijdens de finale uitgereikt.

Beweegtrio
Alweer voor het 4e jaar is het ‘Beweegtrio’ actief! Deelname aan de Ridderkerkse Avond4daagse, Fiets4daagse en Zwem4daagse wordt beloond met een attentie en een drankje. Bij inschrijving van de Avond4daagse dient uw deelname aan het Beweegtrio opgegeven te worden.
Na afloop van de zwemvierdaagse worden alle deelnemers van het beweegtrio in het zonnetje gezet in het restaurant van zwembad de Fakkel.

Informatie
Naast deze website informeert de werkgroep ook via Facebook, Volg en like ons, Avond4daagse Ridderkerk