SER Avond4daagse70jaar

De 70e Avond4daagse in Ridderkerk vindt plaats van maandag 28 tot en met donderdag 31 mei 2018. Deze mijlpaal zullen we tijdens de vier wandelavonden vieren. Want wie jarig is, .....

Na-inschrijven kan op maandag 28 mei tussen 17.15 en 18.30 uur in de kantine van S.v. Saturnus en kost dan € 7,50 per persoon.

Starttijden
Alle avonden start de 10 km om 18.15 uur en de 5 km om 18.30 uur . Op maandag, dinsdag en woensdag wordt er vanaf de parkeerplaats op het Reijerpark gestart. Op donderdagavond zijn de start en finish op het Koningsplein.

Finish
Alle deelnemers worden donderdag muzikaal ingehaald en voor familie en vrienden is er op de ‘Snoepstraat’ gelegenheid tot het uitdelen van beloningen.

Klik  HIER voor de routes van 2018

Op de 10 km route van Maandag is een omleiding wegens werkzaamheden te melden; (De route-pdf is hierop nog niet aangepast.)
- vanaf punt 21 voor het 3e viaduct is het fietspad afgesloten tot en met 31 mei.
De wijziging is;
- voor 3e viaduct omleiding fietspad volgen, LA
- Na bruggetje RA, weg volgen,
- 1e RA, fietspad oplopen,
- Na bocht, RA brug over
- Bij rotonde Goudenregeplantsoen zebra oversteken Goudenregenlaan op,
Route vanaf punt 24 verder volgen.

Sprookjes
Het thema van deze feestelijke Avondvierdaagse is Sprookjes! Dit thema is vorig jaar gekozen door de winnaars van de Wingerd. Wij nodigen iedereen uit om op donderdagavond 31 mei 2018 verkleed te komen in dit thema! Voor de meest origineel geklede deelnemer op de 5 en de 10 km is een leuke attentie te winnen.
Voor deelnemende groepen is er dit jaar per afstand 1 prijs te verdienen. De jury volgt en beoordeelt de groepen op beide routes tijdens de avond4daagse. Zij zullen o.a. letten op groepsgedrag, verkeersveiligheid, uitstraling en herkenbaarheid. Onderweg zingen telt ook mee.
De prijzen worden op donderdagavond tijdens de finale uitgereikt.

Beweegtrio
Alweer voor het 4e jaar is het ‘Beweegtrio’ actief! Deelname aan de Ridderkerkse Avond4daagse, Fiets4daagse en Zwem4daagse wordt beloond met een attentie en een drankje. Bij inschrijving van de Avond4daagse dient uw deelname aan het Beweegtrio opgegeven te worden.
Na afloop van de zwemvierdaagse worden alle deelnemers van het beweegtrio in het zonnetje gezet in het restaurant van zwembad de Fakkel.

Informatie
Naast deze website informeert de werkgroep ook via Facebook, Volg en like ons, Avond4daagse Ridderkerk